Pentru a va oferi cele mai bune servicii folosim cookies. Continuarea navig─ârii se consider─â acceptare a politicii de confidentialitate

PLACUTE  MARCAT  BUSTENI,  ARBORI,  CHERESTEA
GESTIUNE  SIGURA,  RAPIDA  SI  EFICIENTA  A  LEMNULUI - EN


Gestiunea lemnului ( busteni, arbori, cherestea ) reprezinta o preocupare majora pentru conducerea fiecarei firme care are ca obiect de activitate exploatarea, intermedierea sau prelucrarea lemnului.

Prin utilizarea sistemului de marcare a lemnului cu placute din plastic se elimina deficientele tuturor metodelor clasice (creion, creta, vopsea ) utilizate pana in prezent.   

Fiecare placuta de marcare se personalizeaza cu un numar unic, nume firma, sigla, cod de bare si este executata dintr-un material plastic special care permite o fixare sigura, unica si durabila in lemn.

 

Forestry Line
Industry Line
RFID
Tagging Technology Tools
Urban Forest Line
Wood Wedges
Forest Calipers
Electronic Calipers for Forestry
Split stopper and tools
Split stopper metal
Signumat Metal Tags galvanized
Forest chalk
Fluorescent chalk
Forest roulette
Spray paint
Graphite pencil
SHORT PROTECTOR for strong terminal shoots
LONG PROTECTOR for weak terminal shoots
BIO DEGRADABLE SHORT PROTECTOR


Marcarea lemnului cu placute din plastic permite o gestiune si un control exact al intrarilor, iesirilor si stocurilor pieselor din lemn (busteni, arbori, cherestea) de esenta moale, tare si lemn inghetat.     

Personalizarea fiecarui piese din lemn ( arbore, bustean sau cherestea ) cu un numar unic, permite identificarea acesteia oriunde s-ar afla, de la sortarea primara din padure, pe rampa de incarcare, in mijloacele de transport si in depozite.  

Prin utilizarea de placute marcare de diferite culori se executa o sortare eficienta pe clase de calitate a bustenilor si o usoara recunoastere a acestora in orice depozit.    

Inscriptionarea pe placute a numelui firmei permite recunoasterea foarte usoara a bustenilor proprietate a societatii si este reclama gratuita in locuri de exploatare si mijloace de transport.

Se pot utiliza placute de marcare pentru lemn de esenta moale, tare si lemn inghetat.

Pentru industrie se pot utiliza placute de marcare ce rezista la procese termice de pana la 110 grade C sau placute plastic de marcare ce se pot dizolva in substantele alcaline sau acide din cadrul proceselor tehnologice din industria hartiei si celulozei fara aparitia de reziduuri.

Ciocanul de marcare este fiabil si garanteaza lucrul fara defectiuni.

Uneltele de marcare sunt complet impermeabile, usor de purtat si rezistente la conditiile grele de mediu din exploatarile forestiere, unde se lucreaza deseori pe ploaie, zapada si in frig.    

Obiectivul nostru este de a va oferi produse de calitate  si solutii competente in activitatea de marcare si gestiune a lemnului (busteni, arbori, cherestea).

 

Toate drepturile rezervate ® 1991 - 2023 marcareforestiera.ro